Introductie

  

 


Welkom


Introductie


Diensten


Kwaliteit


Downloads


Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Tadema Financieel Advies
Hoofdstraat 188
3972 LH Driebergen
T (0343) 411 749
F (0343) 411 733
info@tademaadvies.nl

 

 

Ik, Michiel Tadema, werk sinds 1991 in de financiŽle dienstverlening; begonnen in Nieuwegein, vervolgens achtereenvolgens in Driebergen, het Gooi, Amersfoort en Zeist werkzaam geweest en nu dus ook (weer) actief op en rond de Utrechtse Heuvelrug.

Als uw persoonlijke adviseur wil ik ervoor zorgen dat uw financiŽle plaatje klopt, door samen met u te zoeken naar producten die het beste bij uw situatie passen. Als klant staat u centraal; ķw financiŽle wens is mijn uitgangspunt.

Recentelijk begeleidde ik een klant tijdens de aankoop en de hypotheek van haar nieuwe woning en kreeg het grootste compliment toen ik van haar na afloop een bedankkaart ontving met de volgende tekst: ďÖnaast jouw hulp op zakelijk gebied, waardeer ik tevens, zoniet meer, jouw geduld en een stukje menselijkheid, iets wat je tegenwoordig nog maar zo weinig tegenkomt:Öí 

Mijn doel is niet alleen nu, maar ook in de toekomst uw zaken goed te behartigen. Ik vind dat u bij mij terecht moet kunnen met al uw financiŽle vragen, of het nu gaat over uw hypotheek of over uw verzekeringen.

Michiel Tadema

 

 

Bijgewerkt op 28-jul-2013

©Tadema Financieel Advies 2011-2013

 

Website ScotCom