Diensten

 

   


Welkom


Introductie


Diensten


Kwaliteit


Downloads


Contact

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Tadema Financieel Advies
Hoofdstraat 188
3972 LH Driebergen
T (0343) 411 749
F (0343) 411 733
info@tademaadvies.nl

 

 

 

* Hypotheken

Om uw droomhuis te financieren, kunt u een hypotheek afsluiten. U leent geld dat uiteraard op een bepaald moment weer moet worden terugbetaald. Bovendien moet u rente betalen over het geleende bedrag. HoÚ u dit doet en welke hypotheekvorm het beste bij u past, bekijk ik graag samen met u.

 

* Verzekeringen

Voor al uw verzekeringen rondom uw leven of uw huis, uw reis- of ziektekostenverzekering en natuurlijk een voorziening voor arbeidsongeschiktheid en/of onvrijwillige werkloosheid bent u bij mij aan het juiste adres.

 

* Sparen & beleggen

Sparen is een relatief veilige vorm van vermogensopbouw. U stort met enige regelmaat geld op een spaarrekening en over uw spaarsom ontvangt u rente.
Een veelgehoord bezwaar tegen sparen is dat het weinig rendement oplevert. Naast sparen kunt u ook uw geld beleggen. Door uw geld te beleggen kunt u geld verdienen. Maar ook verliezen. Dat is het risico van beleggen, het moet dan ook bij u passen. Twijfelt u of u moet gaan sparen of beleggen? Graag help ik u en inventariseer samen met u uw wensen.

 

* Pensioen
In Nederland geldt als norm dat het pensioeninkomen 70% van het laatstverdiende salaris moet bedragen. Haalt ˙ dit?  Laat uw pensioenregeling doorlichten. Indien nodig adviseer ik u graag over maatregelen waarmee uw inkomen ook na uw pensionering op peil blijft.

 

 

 

Bijgewerkt op 28-jul-2013

ęTadema Financieel Advies 2011-2013

 

Website ScotCom